Minden az irányításon múlik!

Az operatívak szerepe létfontosságú.

Ezért mi a legnagyobb becsben tartjuk őket, se a munkafeltételekre, se a bérre és különösen a premizálásra nincs is panasz.

Minden egyes kolléga értéke hatalmas, azonban a vállán óriási a felelősség.
Rajta áll vagy bukik cégünk sikerességének jelentős hányada.

Nem titkoltan a legjobb sofőröket keressük, azonban ők akkor tudnak igazán hatékonyan dolgozni, ha a legjobb operatív kollégák irányítják a munkájukat.

Nálunk nyitott, őszinte és direkt a kapcsolat a cégvezetés és az irodai munkatársak között.

Elvárjuk a professzionalistást és a pontos, precíz, megbízható munkát, azonban nem csak feltételeket szabunk - sőt!

Aki megállja a helyét, azt rengeteg lehetőség várja!

Érdekel a dolog?

Magas elvárások, nagy lehetőségek

A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a "légi irányítóknak" megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik és segítik a feladatok végrehajtását.

Ez fegyelmezettséget és professzionalizmust követel nem csak a járművezetőktől, hanem az irodai személyzettől is.
És nem utolsó sorban: csapatszellemet.

Mi azonban nem csak feltételeket szabunk - sőt!
Aki megállja a helyét azt rengeteg lehetőség várja!

Ismerd meg ajánlatunkat!

Ezt adjuk

Garantált fizetés

Fuvartervező - szervező 8 – 16:30, vagy 10 - 18:30 között dolgozik, havonta egyszer átlagosan biztosítania kell egy hétvégi ügyeletet.

Nem ritka az, amikor diszpécserként kezdi valaki és beletanul a fuvarszervező – tervező mesterségbe. Az angol nyelv tárgyalási szintű ismerete alapfeltétel. Jó kombinációs készség, kitűnő memória, pontosság és csapatjátékosi alkat a fontos tulajdonságok. Szakmai tapasztalat, különösen az Air Cargo RFS üzletágban szerzett: jelentős előny! Ebben a munkakörben biztonságos alap mellett egy igen motiváló bónusz és jutalék rendszerben akár magasan a fuvarszakma átlaga felett lehet keresni.

Jár még egy Ford Focus (vagy kategóriájú) céges autó, üzemanyagkártya, Iphone,

és a többi kiegészítő juttatás.

Kiegészítő juttatások

A minőséget és a hűséget jutalmazzuk! Úttárs program, táppénz kiegészítés.

Az „Úttárs” programmal az üzletágban egyedülálló módon jutalmazza lojális kollégáit a Prevost Hungaria. A cégnél ledolgozott második évtől folyamatosan növekvő havi 50 és 150 euró közötti összeget írunk jóvá. További részletek

Ha érdekelnek a műhelytitkok

Prevost Hungária számokban

Alapítva 1992
Vontatók több mint 200
Renault 520 T high és
DAF 530 XF
Vontatók átlag életkora 1,5 év
Félpótkocsik több mint 300
Pilóta 270 fő
Garázsmester és műhely munkatárs 25 fő
Tervező, fuvarszervező, diszpécser, irodai munkatárs 50 fő
Telephelyek 3
Vecsés, Bécs, Frankfurt, Párizs
Részletes információkért látogass el a http://prevost.hu oldalra!

Fenntartható életforma


Minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a kamionos életforma fenntartható és örömteli legyen. Fontos szerep jut a kerékpározásnak, ez új perspektívákat nyit pilótáink számára.

Olvasd el az erről szóló Bikemag.hu és flowcycle.hu cikkeket!

A csapattagok kirándulásait, verseny eredményeit az Úttárs facebook oldalán tekintheted meg.


Várunk csapatunkba!

Munkatársainkat nagy becsben tartjuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy a feltételeinknek nem könnyű megfelelni. A csapatba olyanokat várunk, akikre jellemző a fuvar profiljához arányosítottan takarékos vezetési stílus, a jó fizikai és szellemi kondíció, a munkabírás nemcsak nappal, hanem éjszaka is, a konstruktív hozzáállás és a csapatszellem, az AETR ismerete és szigorú betartásának igénye. Alapfeltétel a darabárus ADR és a PÁV II. (arra is van lehetőség, hogy ADR és PÁV II nélkül elkezdd a karrieredet nálunk, segítünk minél rövidebb időn megszerezni ezeket)

A munkavégzéshez ajánlott a versenyszellem – aki ezt megfelelően alkalmazza, biztosan nem unatkozik egyik útján sem. Mindenhez lehet úgy hozzáállni, mint egyfajta versenyhez. Személyes határaink keresése és feszegetése, a szándék képességeink fejlesztésére, a sikerélmény a jobb eredmények esetén: ezekben látjuk a jól és élvezettel végzett munka kulcsát. Vonatkozhat ez egy adott útvonalra, rakodásra, üzemanyag-felhasználásra. A fuvarfeladat teljesítése során rengeteg lehetőség adódik kisebb-nagyobb célok kitűzésére, személyes rekordok elérésére és megdöntésére, ezek mindig serkentőleg hatnak.

Akiben ott bujkál ez a bizonyos versenyszellem, biztosan megtalálja nálunk a helyét és a számítását. És nem csak a bér vonatkozásában, hanem az új, „fit and fun” kamionos életformában.

Jelentkezz most!

Várjuk fényképes önéletrajzodat:

karrier@prevost.hu

Prevost Hungária Kft.
2200 Vecsés, Új Ecseri út 2

További kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal:

+36 30 856-1103

hívj minket